26/7/19 Μελίνα Κανά

Η Μελίνα Κανά διαλέγει τα πολυτιμότερα τραγούδια της δισκογραφίας της και τα ακουμπάει δίπλα
σε τραγούδια ορόσημα του ελληνικού πενταγράμμου. Από το υλικό του Θανάση Παπακωνσταντίνου και του Σωκράτη Μάλαμα που είναι συνδεδεμένο άρρηκτα με τη φωνή και την πορεία της, μέχρι τις επιλογές κλασσικών τραγουδιών που όρισαν το ελληνικό τραγούδι.

Η αισθαντική ερμηνεύτρια χτίζει ένα πρόγραμμα που εκφράζει με λεπτομέρεια το καλλιτεχνικό της παρόν και η μουσική παράσταση Όταν Τραγουδάω είναι ένα δυνατό μουσικό όχημα εξερεύνησης και
εξωτερίκευσης συναισθημάτων. Ακουμπώντας στις ανθρώπινες διαθέσεις, από τα πιο βαθιά και προσωπικά έως τη διονυσιακή εξωστρέφεια, η καλοκαιρινή παράσταση της Μελίνας αποτελεί μία δυνατή αποτύπωση διαθέσεων και συναισθημάτων μέσα από λόγια και στίχους, μελωδίες και ρυθμούς.

Πάντα δυναμική και συνάμα τρυφερή η Μελίνα αγγίζει τους προβληματισμούς μας και μας δίνει με την ερμηνεία και τη σκηνική της παρουσία την ευκαιρία, έστω και για δυόμιση ώρες να αφήσουμε πίσω την καθημερινότητα και τα άγχη της.

Μαζί της συνδράμουν ο Χρυσόστομος Καραντωνίου στην ενορχήστρωση και τις κιθάρες, ο Μάριος Ιβάν Παπούλιας στο βιολί και φλάουτο, ο Ζαχαρίας Γερασκλής στο μπουζούκι και το λαούτο, ο Δημήτρης Τσόλης στα κρουστά και ο Γιώργος Θεοδωρόπουλος στα πλήκτρα.