ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ του ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ συνεχίζει δυναμικά την πορεία του αυτό το καλοκαίρι και παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων τον ΑΥΓΟΥΣΤΟ και τον ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ.
Πιστοί στην αρχή του πολιτιστικού πλουραλισμού παρουσιάζουμε ένα πρόγραμμα που αγκαλιάζει όλα τα μουσικά είδη και μας καλεί όλους και όλες να συμμετέχουμε στην πολύχρωμη γιορτή.
Αγαπημένοι καλλιτέχνες/ιδες, όπως η MONIKA, η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ, η ΓΛΥΚΕΡΙΑ, η ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ και η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ, έρχονται στην κεντρική σκηνή του Φεστιβάλ. Οι BABO CORO έρχονται να ανεβάσουν το θερμόμετρο της διασκέδασης, ενώ οι ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗΣ-ΝΙΚΟΣ ΖΙΩΓΑΛΑΣ και ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΛΙΩΚΑΣ προσγειώνονται στο σιλό και απογειώνουν το κέφι.
Θα απολαύσουμε μοναδικές μουσικές παραστάσεις με τον ΠΑΝΟ ΒΛΑΧΟ και το συγκρότημα JACKAL & THE YELLOW MARY, την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ και τους ALEX SID και ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟ και ξεχωριστά αφιερώματα στη rock στη metal μουσική με τους ROYAL ARCH και με τους VERBAL DELIRIUM.
Το ξεφάντωμα έρχεται σε πρώτο πλάνο με τους ΓΙΑΓΚΙΝΗΔΕΣ, τα ΛΑΪΚΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ και τους ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ, ενώ στο μεγάλο θέατρο των Λιπασμάτων θα φιλοξενηθούν ξεχωριστές παραστάσεις κάνοντας την αρχή με μία μοναδική stand up comedy βραδιά με τους ΗΛΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ και ΑΓΓΕΛΟ ΣΠΗΛΙΩΠΟΥΛΟ, και συνεχίζοντας με τις αγαπημένες θεατρικές ομάδες της πόλης μας INDIGO και ΑΝΑΝΤΑΜ ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΜ.
Ξεχωριστές είναι και οι εκδηλώσεις που θα παρουσιαστούν στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ και στο ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ, καθώς το φεστιβάλ μας φέτος ταξιδεύει μέσα στην πόλη.
Η δική μας Δραπετσώνα και το δικό μας Κερατσίνι είναι φτιαγμένα με όνειρα πλάι στα φουγάρα και στη θάλασσα. Στο δικό μας Κερατσίνι και στη δική μας Δραπετσώνα παίρνουμε νότες, πινέλα και χρώματα και δίνουμε ψυχή στα όνειρα μας. Δημιουργούμε χειροποίητα, αλλά και χειροπιαστά, το δικό μας παρόν και το δικό μας μέλλον κόντρα στα συμφέροντα εκείνων που “μουτζουρώνουν” τα όνειρα μας και πνίγουν κάθε τόσο τον αέρα μας, τις βιομηχανικές εγκαταστάσεις της Oil One, της Lafarge και των ΕΛ. ΠΕ.
ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ μας καλεί ξανά να συμπορευτούμε και να ονειρευτούμε στους ίδιους δρόμους της διεκδίκησης και της ομορφιάς!
Ακολουθεί το πρόγραμμα ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ:
ΚΥΡΙΑΚΗ 6 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ  – Συναυλία με του BABO KORO
ΠΕΜΠΤΗ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – Συναυλία με τη ΜΟΝΙΚΑ
ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – Συναυλία με τους ROYAL ARCH, XOAN, COMMUTER, THE MAN & HIS FAILURES, TONY BLUEBIRD
ΔΕΥΤΕΡΑ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – Συναυλία με τους ΛΑΚΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ- ΓΙΑΝΝΗ ΓΙΟΚΑΡΙΝΗ-ΝΙΚΟ ΖΙΩΓΑΛΑ- ΓΙΑΝΝΗ ΜΗΛΙΩΚΑ
ΤΡΙΤΗ 29 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – Stand up παράσταση “DOUBLE IMPACT” με τους ΗΛΙΑ ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ και AΓΓΕΛΟ ΣΠΗΛΙΟΠΟΥΛΟ (μεγάλο θέατρο Λιπασμάτων)
ΠΕΜΠΤΗ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ – Συναυλία με τους VERBAL DELIRIUM, special guests SEBIA
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 1 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Συναυλία με τους ΓΙΑΓΚΙΝΗΔΕΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Συναυλία με τον ΠΑΝΟ ΒΛΑΧΟ και το συγκρότημα JACKAL & THE YELLOW MARY
ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Συναυλία με τη ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ και τον ΓΙΑΝΝΗ ΛΙΤΑΙΝΑ
ΤΡΙΤΗ 5 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Συναυλία «ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ» με την ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ, τον ALEX SID και τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΚΟΤΣΟΠΟΥΛΟ
ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Ποντιακό γλέντι σε συνδιοργάνωση με την ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ – ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ με τους ΑΔΕΡΦΟΥΣ ΤΣΑΧΟΥΡΙΔΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Συναυλία – Αφιέρωμα «ΤΑ ΛΑΪΚΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ» με τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΝΕΛΛΟ και την ΌΛΓΑ ΚΑΜΗΛΑΡΗ
ΤΡΙΤΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Συναυλία με την ΓΛΥΚΕΡΙΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Συναυλία με την ΕΛΕΟΝΟΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ και την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΑΚΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Θεατρική Παράσταση «ΒΟΥΡΛΑ-ΤΡΟΥΜΠΑ & ΛΙΜΑΝΙ» από τη θεατρική ομάδα INDIGO (μεγάλο θέατρο Λιπασμάτων)
ΣΑΒΒΑΤΟ 30 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ – Θεατρική Παράσταση «ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΣΤΑ ΛΑΣΠΟΝΕΡΑ» από τη θεατρική ομάδα ΑΝΑΝΤΑΜ ΜΠΑΜΠΑΝΤΑΝ (μεγάλο θέατρο Λιπασμάτων)
*Ώρα προσέλευσης 21.00
**Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στην κεντρική σκηνή – ΣΙΛΟ εκτός όταν αναγράφεται άλλο σημείο.
ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ – ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΥΠΡΟΥ (ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ)
ΤΕΤΑΡΤΗ 2 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 9.00μμ – Αφιέρωμα στη ΒΙΚΥ ΜΟΣΧΟΛΙΟΥ με τη ΣΑΒΒΕΡΙΑ ΜΑΡΓΙΟΛΑ
ΠΕΜΠΤΗ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 8.30μμ – Αφιέρωμα στον ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΖΑΤΖΙΔΗ με τον ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ και την ΑΣΠΑΣΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ
ΣΑΒΒΑΤΟ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 8.30μμ – Συναυλία με τη ΦΩΤΕΙΝΗ ΒΕΛΕΣΣΙΩΤΟΥ
ΝΕΟ ΠΑΡΚΟ ΚΑΣΤΡΑΚΙ (ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 4 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 9.00μμ – Θεατρική παράσταση για παιδιά «Ο ΦΙΛΑΡΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΛΙΕΡΟΥ» από το ΛΑΪΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ «Ο ΘΕΣΠΙΣ»
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, 9.00μμ – Θεατρική παράσταση «MAMA COMEDY» από το ΡΕΟΝ ΘΕΑΤΡΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 8.30μμ – Μουσικοχορευτική παράσταση για όλη την οικογένεια «ΠΑΡΤΥ ΦΑΜΙΛΙΑ» από τους THE BURGER PROJECT
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: 8:15μμ – Παράσταση Καραγκιόζη από την ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ «Ο Καραγκιόζης της προσφυγιάς» με τον Πάνο Καπετανίδη
ΣΑΒΒΑΤΟ 9 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 8.30μμ – Θεατρική παράσταση για παιδιά από την ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ «Αίσωπος… ένας φίλος απ’ τα παλιά» του Νίκου Δαφνή
ΠΕΜΠΤΗ 21 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ, 8.30μμ – Μουσικοθεατρικής παράστασης «ΤΑ ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ μια ρεμπέτικη λειτουργία» με τον ΤΑΚΗ ΧΡΥΣΙΚΑΚΟ και το ΛΑΜΠΡΟ ΛΙΑΒΑ
ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ