ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ μαζί του η ΣΟΥΣΑΝΑ ΤΡΥΦΙΑΤΗ, ανοίγει ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ είναι ο κορυφαίος μελωδός της γενιάς του και εδώ και τριάντα και περισσότερα χρόνια μας χαρίζει μοναδικές στιγμές έντονων συναισθημάτων. Καταφέρνει να δημιουργεί χωρίς τυμπανοκρουσίες, δίσκους ρεπερτορίου, που έχουν σύμμαχο το χρόνο, καθώς δεν επηρεάζονται από την επικαιρότητα αλλά αφηγούνται διαχρονικές ανθρώπινες ιστορίες. Ο ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ με ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο, που φιλοξενεί επιλεγμένα στιγμιότυπα από τις νέες του δημιουργίες αλλά και τις παλαιότερες του επιτυχίες καταφέρνει απ’ τη μία να δημιουργεί το αγαπημένο εκείνο κλίμα που προσφέρει στους ακροατές την διασκέδαση μαζί με την ποιότητα, την μουσική τρυφερότητα μαζί με τον ενθουσιώδη δυναμισμό, περνώντας με δεξιοτεχνία από το έντεχνο στο λαϊκό τραγούδι, και από την μπαλάντα στην ροκ διάθεση.
Μαζί του επί σκηνής μια από τις πιο ανερχόμενες νέες φωνές του ελληνικού τραγουδιού η ΣΟΥΣΑΝΑ ΤΡΥΦΙΑΤΗ που με τη μεστή φωνή μας ταξιδεύει σε κόσμους μαγικούς. Στην μουσική τους παράσταση, μπορούμε να απολαύσουμε ένα πλήθος από
ηχοχρώματα και ρυθμούς, σαν φωτοβολίδα να «σκάνε» και να μεταφέρουν εκρηκτικά τις νύχτες μας από την Ανατολή ως την Δύση, έτσι όπως ανέκαθεν γνωρίζει να κάνει το καλό ελληνικό τραγούδι.
Συμμετέχουν οι:
Θοδωρής Δαμουράκης, κιθάρες
Κώστας Αρσένης, μπάσο
Γιάννης Ριζόπουλος, κρουστά
Ηχοληψία: Νίκος Παππάς – Γιάννης Λαμπρόπουλος
Ο τραγουδοποιός και συνθέτης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛΙΔΗΣ, μετά από 17 χρόνια στη δισκογραφία, 6 ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές και πολλές δημιουργικές συνεργασίες -τόσο στη σκηνή όσο και στο στούντιο- έρχεται στο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ 2022, στα ΛΙΠΑΣΜΑΤΑ, ετοιμάζοντας μια ξεχωριστή βραδιά.
Θα παρουσιάσει για πρώτη φορά ζωντανά τα τραγούδια του νέου δίσκου του, που κυκλοφόρησε πρόσφατα, με τίτλο “Κάτι σαν ήλιος”, μαζί με επιλογές απ’ όλη την δισκογραφία του. Τραγούδια σημαντικά της πορείας του (Ποτάμι μαύρο, Όμορφοι και ηττημένοι, Άβουλο θεριό, Αμφιβολία, Θα σου ψιθυρίζω την μαρκίζα, Πουλάκι, Θεατρίνοι, Τα προς το ζην), συναντούν έξυπνες-δημιουργικές διασκευές, από το ρεμπέτικο μέχρι τον Παύλο Παυλίδη και τον Ορφέα Περίδη, με τον οποίο θα συναντηθούν στη σκηνή του Φεστιβάλ το ίδιο βράδυ, δημιουργώντας έτσι μια πολύ ισχυρή καλλιτεχνική πρόταση.
Ραντεβού, λοιπόν, εκεί για να είναι Μια νύχτα σαν ήλιος!
Παίζουν οι μουσικοί:
Θανάσης Αρχανιώτης, τύμπανα
Διονύσης Μακρής ,μπάσο
Κώστας Στεργίου,πλήκτρα
Γιάννης Κονταράτος, βιολί
Ηχοληψία: Γιάννης Ταβουλάρης