ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΟ ΒΛΑΧΟ Μαζί του οι TINY JACKAL & YELLOW MARY

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός και τραγουδοποιός μετά από έναν επιτυχημένο χειμώνα με αλλεπάλληλες sold out εμφανίσεις σε μουσικές και θεατρικές σκηνές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη έρχεται στην κεντρική σκηνή του ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ για να μεταδώσει τον παλμό του και να μεταφέρει την ανατρεπτική ενέργεια στους φίλους ακροατές!

Το ανατρεπτικό του ρεπερτόριο, η επικοινωνία με το κοινό και η μετάδοση των κοινωνικών του προβληματισμών μέσα από τα κομμάτια του, τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει και να αποκτήσει φανατικό κοινό, παράλληλα δεν διστάζει να πειραματιστεί και να «σοκάρει» με τις μουσικές του επιλογές.
Μουσική διεύθυνση: Βάιος Πράπας

The Tiny Jackal and the Yellow Mary
Από την ιδέα στην πράξη, οι Yellow Mary είναι ένα fusion εγχείρημα με σεβασμό στη διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία του σύγχρονου ήχου, με ευχάριστο μουσικό αποτύπωμα
Ως front man της μπάντας, ο Tiny Jackal δίνει την πρώτη αίσθηση για το τι μπορεί να περιμένει κανείς, αφού ξέρει καλά να πειραματίζεται με τη μουσική κι έχει υπάρξει επάξιος εκπρόσωπος του ρεμπέτικου rap. Αυτή τη φορά παίζει ακόμα περισσότερο με τον ήχο και την ερμηνεία, σε είδη που μοιάζουν να του ταιριάζουν ιδανικά. Στην κιθάρα και τα vocals βρίσκεται ο Κώστας Ματθαίου, βιρτουόζος του punk ήχου, με χρόνια εμπειρίας στον μουσικό χώρο. Στο μπάσο έρχεται ο Βαγγέλης Θεοδωρίκας, που μετρά πολλές συμμετοχές σε μπάντες και projects, με την άρτια τεχνική και το ταλέντο του. Πίσω από την drums κάθεται ο Teo Unveil, ο πρώτος drummer που πάτησε πάνω σε ελληνικά hip/hop & rap κομμάτια, κάνοντας χαμό σε Youtube και social media. Τέλος, η Νίκη Γρανά με τα μαγικά της χέρια σε synth και ακορντεόν και την φωνή της στα vocals συμπληρώνει αυτό το ιδιαίτερο puzzle.
INFO
ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΛΙΠΑΣΜΑΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ (ΣΙΛΟ)