ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ

Το φεστιβάλ στη θάλασσα υποδέχεται τον αγαπημένο καλλιτέχνη Γιάννη Κότσιρα και τους συνεργάτες του.
Ο Γιάννης Κότσιρας και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη ένα καταπληκτικό πρόγραμμα και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία.
Ο χειμώνας που μας πέρασε, χάρισε μια καινούργια εμπειρία στον Γιάννη και τους συνεργάτες του, αφού μας ταξιδέψανε με την μουσικό – θεατρική περάσταση «Κατάστρωμα Α» σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κουτλή και κείμενα του Οδυσσέα Ιωάννου. Οι εξαιρετικά επιτυχημένες παραστάσεις τους, ενθουσίασαν το κοινό κι απέσπασαν διθυραμβικές κριτικές.
Το καλοκαίρι που μόλις ξεκίνησε, θα έχει πλάι του την Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου, παρουσιάζοντας ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκεύες, τραγούδια από τη τηλεοπτική σειρά ΣΑΣΜΟΣ φυσικά, αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα έχουν τον δικό τους χώρο στις συναυλίες του!
Η ξεχωριστή ερμηνεύτρια της νέας γενιάς, Μυρτώ Βασιλείου, έχοντας ήδη διανύσει μια πορεία με σημαντικούς σταθμού, μια ερμηνεύτρια που έχει στις αποσκεύες της συνεργασίες με σπουδαίους καλλιτέχνες όπως ο Μάριος Φραγκούλης, ο Μίνως Μάτσας, η Λίνα Νικολακοπούλου, αλλά και την ερμηνεία της στη «Φυλακή της Αντιγόνης» σε στίχους Νίκου Γκάτσου και μουσική Νίκου Χιώτογλου, θα φέρει τη δική της χροιά σε αυτές τις καλοκαιρινές συναυλίες με τη φρεσκάδα, τη ζωντάνια και τηζεστή φωνή της.
Τον Γιάννη, την Μυρτώ Βασιλείου και την Δήμητρα, συνοδεύει μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών.